Η ομάδα μας

Κώστας Βουδούρης

Επαγγελματίας μελισσοκόμος. Τεχνολόγος Γεωπόνος ΑΤΕΙ Σίνδου, ΜΔΕ «Μελισσοκομία» ΓΠΑ

Η αγάπη του για το φυτικό και ζωικό βασίλειο το κάνει να φροντίζει καθημερινά τα ζωάκια και τα φυτά του πάρκου μας! Περιποιείται τα Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά και έτσι οι μέλισσες μας είναι πάντα χαρούμενες! Η λάμψη και η ζωντάνια του πάρκου μας προέρχεται από την ευαισθησία του για το περιβάλλον!

Κώστας Παπαδόπουλος

Θεολόγος ΑΠΘ, Μελισσοκόμος

Κάποιος με ιδιαίτερη ευαισθησία στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, δεν θα μπορούσε να δείξει λιγότερη για το περιβάλλον. Η δημιουργικότητα του μπορεί να σας μαγέψει δίνοντας μία άλλη οπτική γωνία στην κατανάλωση προϊόντων μέλισσας! Το ήρεμο και ταυτόχρονα ανήσυχο πνεύμα του κάνει τις μέλισσες να αισθάνονται ασφάλεια και γαλήνη!

Γιώργος Λυκογιάννης

Επαγγελματίας μελισσοκόμος και μεταποιητής καλλυντικών με προϊόντα μέλισσας. Φιλόλογος ΑΠΘ, ΜΔΕ «Πολιτισμικές σπουδές στην Μαύρη Θάλασσα» Διεθνές Πανεπιστήμιο.

Μπορεί να σας «ταξιδέψει» στον κόσμο των ιδιοτήτων των μελισσοκομικών προϊόντων ως καλλυντικά. Το καλλιτεχνικό του μάτι αποθανατίζει με φωτογραφίες και βίντεο τις μοναδικές στιγμές σας με τις μέλισσες! Το σούρουπο «νανουρίζει» τις μέλισσες μας με μελωδίες από την κιθάρα του!

Λάμπης & Μαργαρίτα (μασκότ)

   

Όπως συνήθως συμβαίνει στο ζωικό βασίλειο, η Μαργαρίτα, η γαϊδουρίτσα μας, ένιωθε μοναξιά στο πάρκο. Ευτυχώς το καταλάβαμε σύντομα και απέκτησε μία ζωηρή παρέα: τον Λάμπη! Στην αρχή, η Μαργαρίτα έδειξε να ενοχλείτε από το ταμπεραμέντο του Λάμπη, αλλά ο «ιπποτισμός» του κέρδισε την καρδιά της! Ποια είναι η δουλειά τους; Σας καλωσορίζουν στο πάρκο με μία δυνατή κραυγή! Ουαααα!

626-401-1521