Σεμινάρια

Τα τμήματα μας είναι ολιγομελή ώστε να επιτυγχάνεται η αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ εισηγητών και συμμετεχόντων και να καλύπτονται οι εκπαιδευτικές ανάγκες των τελευταίων πληρέστερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε για τα προσφερόμενα σεμινάρια αυτή της χρονιάς: Τηλέφωνο: 2392072786 ή στο [email protected]

Σε αυτό το σεμινάριο κάνουμε μαζί τα πρώτα βήματα στην θεωρία και στην πράξη, στην παρασκευή καλλυντικών! Μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε, από 17 ετών και άνω. Μαθαίνουμε ποια βότανα και σε ποια μορφή μπορούμε να βάλουμε σε σαπούνια, λάδια και αλοιφές ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εάν ήδη παρασκευάζετε αλοιφές και σαπούνια, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο καθώς θα ανακαλύψετε τις «κρυφές πτυχές» βοτάνων και προϊόντων μέλισσας που πιθανόν να μην γνωρίζετε!

Έχοντας αποκτήσει τη θεωρητική βάση του σεμιναρίου των Αρχαρίων…μπαίνουμε στα βαθιά! Μία μεγάλη ποικιλία μοναδικών συνταγών για σιρόπια, σαπούνια, κρέμες, κεριά, αλοιφές και πολλά άλλα! Για επαγγελματική και προσωπική χρήση, αυτές οι συνταγές είναι εξαιρετικές!

Για μελισσοκόμους και όχι μόνο, συμμετέχουμε στη διαδικασία (παράγουμε το δικό μας πολτό) της Βασιλοτροφίας, που έχει ως αποτέλεσμα, τον ένα και μοναδικό Βασιλικό Πολτό! Ελάτε να ανακαλύψετε τις ιδιότητές του και να αντιληφθείτε τη μοναδική του διατροφική αξία!

Αν και οι μέλισσες έχουν στην κατοχή τους ένα μοναδικό αντιβιοτικό, την πρόπολη, όπως όλοι οι οργανισμοί προσβάλλονται από ασθένειες και «εχθρούς»-έντομα. Γνωρίστε μία προς μία τις ασθένειες και τους «εχθρούς» των μελισσών και αντιμετωπίστε τες με φιλικές μεθόδους προς αυτές και το περιβάλλον.

Οι ανθοφορίες και οι περιοχές που μπορούν να συλλέξουν νέκταρ και γύρη οι μέλισσες συνεχώς λιγοστεύουν. Ποια φυτά μπορούν να καλλιεργηθούν για να ενδυναμώσουμε τα μελίσσια μας σε δύσκολες περιόδους και χωρίς μεταφορά; Γνωρίστε τα μελισσοτροφικά φυτά (φυτά που παράγουν αρκετή ποσότητα γύρης και νέκταρος) της Ελλάδας και δείτε πως μπορούν να σας χρησιμεύσουν στο μελισσοκομείο σας!

626-401-1521