Το πάρκο

Ελάτε στον χώρο μας να:

  • Ακολουθήσετε τις διαδρομές και να ανακαλύψετε πολλά μυστικά του πάρκου. Προμηθευτείτε το χάρτη αυτοξενάγησης ή κλείστε την ξενάγησή σας με ξεναγούς-μελισσοκόμους!
  • Θαυμάσετε ένα υπαίθριο «μουσείο της φύσης»! Παρατηρείστε όλους τους οργανισμούς που συνυπάρχουν αρμονικά στο πάρκο!
  • Χαλαρώσετε στα σπιτάκια μελισσοθεραπείας, ειδικά διαμορφωμένους χώρους στους οποίους μπορείς να χαλαρώσεις από το βόμβο και τη μυρωδιά της μέλισσας!
  • Δοκιμάσετε αγνά μελισσοκομικά προϊόντα, βότανα και καλλυντικά. Ρωτήστε τους εξειδικευμένους επιστήμονές μας για τη χρήση και τα οφέλη τους.
  • Παρακολουθήσετε από ειδικές κυψέλες παρατήρησης, σε απόσταση αναπνοής, τις μέλισσες να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, δίνοντας μαθήματα ζωής, συμπεριφοράς και εργατικότητας!

Η μελισσοκομική χλωρίδα της Ελλάδας απειλείται συνεχώς από ανθρωπογενείς επεμβάσεις κάνοντας την ύπαρξη ενός χώρου αφιερωμένου σε αυτήν μία επιτακτική ανάγκη. Σε μία έκταση δύο στρεμμάτων, προσπαθούμε να προσφέρουμε μία μοναδική βιωματική-διερευνητική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους: «να γνωρίσουν τον κόσμο της μέλισσας και των εξαιρετικών προϊόντων της καθώς και να επιμορφωθούν σχετικά με τη σημαντικότητα των μελισσών για το περιβάλλον και τον άνθρωπο βοηθώντας έτσι στη διάσωση και στη διατήρησή τους». Γιατί αν δεν αγαπήσεις κάτι, πώς θα το προστατέψεις;

 

626-401-1521