follow-me

 

Νέος διαγωνισμός Anel Honey Park! Φέτος σας δίνουμε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στις γεύσεις και τα αρώματα της μέλισσας με μοναδικά Χριστουγεννιάτικα δώρα!

Οι Νικητές προκύπτουν με κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί

Α. Κριτήρια ανάδειξης νικητή:

1) Like & Share την ανάρτηση του διαγωνισμού
2) Σε περίπτωση λανθασμένης αναφοράς ή αποστολής των απαιτούμενων πληροφοριών, η συμμετοχή μετατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα ο οποίος θα πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Β. Έπαθλα Διαγωνισμού:

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΝΙΚΗΤΕΣ

1ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Κιτ μελισσοθεραπείας

Βάλτε την μελισσοθεραπεία (δηλ. η χρήση των προϊόντων της μέλισσας) στην καθημερινότητα σας και αισθανθείτε την διαφορά στον οργανισμό σας! Νιώστε την υγεία και ευεξία της μέλισσας!

picture1

2ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Κιτ γευσιγνωσίας μελιών

Μάθετε να αναγνωρίζετε με το σετ γευσιγνωσίας μελιού τις λεπτές γεύσεις και αρώματα και ταξιδέψτε σε αυτές! Γίνεται γευσιγνώστης μελιών ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο δώρο!

picture2

3ος ΝΙΚΗΤΗΣ
Κιτ ενδυνάμωσης του οργανισμού

12 μοναδικά ροφήματα Aromateaca, ενισχύουν τον οργανισμό σας τον Χειμώνα! Απολαύστε τα στην κούπα μας και γεμίστε θετική ενέργεια! Συνδυάστε τα με βάμμα πρόπολης και μέλι της αρεσκείας σας!

picture3

4ος ΝΙΚΗΤΗΣ

Κιτ περιποίησης

Ένα κιτ καλλυντικών για να γίνετε μοναδική σαν την βασίλισσα μέλισσα σε κάθε κυψέλη! Τα προϊόντα ma.beez παραγόμενα από πιστοποιημένη από τον ΕΟΦ και καθετοποιημένη επιχείρηση (μελισσοκομία-μεταποίηση), είναι μοναδικά σε ποιότητα, φυσικά και επομένως απόλυτα συμβατά με το οργανισμό μας! Το αμυγδαλέλαιο Amygdalea είναι προϊόν ψυχρής επεξεργασίας διατηρώντας όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για την ενδυνάμωση των τριχών!

picture4

5ος ΝΙΚΗΤΗΣ

Κιτ Βοτανο-θεραπείας

12 μοναδικά ζεστά και 4 κρύα ροφήματα Aromateaca, σας συνοδεύουν κάθε στιγμή της ημέρας όλο τον χρόνο! Βάλτε τα βότανα στην καθημερινότητα σας και μάθετε σε τι βοηθάει το καθένα σύμφωνα με την περιγραφή τους! Απολαύστε τα σε μία όμορφη κούπα με μέλι από το βαζάκι κυψέλη!

picture5

Σύνολο προϊόντων τιμών πώλησης:  ~350 €

 

Γ. Διάρκεια Διαγωνισμού:

Έναρξη: 1 Δεκεμβρίου ’16 (Πέμπτη και ώρα 18:00)

Λήξη: 23 Δεκεμβρίου ’16 (Παρασκευή και ώρα 16:00) Οι νικητές θα ανακοινωθούν με comment στο Facebook Post του διαγωνισμού.

:: Όροι Διαγωνισμού

Η εταιρεία ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΥΠΟΚ.17 ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Ν.ΡΥΣΙΟ, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό.

Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την κρίση του τη διάρκεια του διαγωνισμού με σχετική ανακοίνωση τους προς το κοινό τους στον παρόντα δικτυακό τόπο.

Ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να διαγράψει κατά την κρίση του οποιαδήποτε συμμετοχή θεωρεί ότι είναι προσβλητική, κακόβουλη ή αντιβαίνει στους κανόνες του διαγωνισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι χρήστες που διατηρούν λογαριασμό στο site Facebook.com, είναι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους.

Κάθε συμμετέχον στον διαγωνισμό μπορεί να δηλώσει μόνο μια συμμετοχή. Πολλαπλές συμμετοχές δεν επιτρέπονται από το ίδιο άτομο.

Ο νικητές θα ανακοινώνονται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο μετά την λήξη την διαγωνισμού με comment στο facebook post.

Συγκεκριμένα, θα τους ζητείται μέσω προσωπικού μηνύματος ο αριθμός τηλεφώνου τους και στη συνέχεια θα ενημερώνοντα τηλεφωνικά σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.

Tα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε με άλλα δώρα.

Από την κλήρωση θα προκύψουν πέντε (5) νικητές και πέντε (5) επιλαχόντες.

Σε περίπτωση που οι νικητές από τη στιγμή που ενημερωθούν, αρνηθούν το δώρο τους ή αδρανήσουν μέχρι και 2 ημέρες, τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε αξίωση τους προς τον Διοργανωτή και το δώρο τους μετατίθεται στον επόμενο επιλαχόντα. Σε περιπτώσεις που με οποιοδήποτε τρόπο δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συμμετοχής, το δώρο ακυρώνεται και ο διοργανωτής απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη. Ο Διοργανωτής θα ενημερώσει μετά την πρώτη επικοινωνία τους νικητές σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παιχνιδιού/διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης ή αντίστοιχης κατά την κρίση του αξίας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά τη δίκαιη κρίση του απέναντι στους διαγωνιζομένους καθώς και να μεταβάλλει τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή και να ματαιώσει τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί, ή και να διακοπεί προσωρινά, ή και να ματαιωθεί οριστικά, λόγω προβλημάτων του διαδικτύου, ή του τηλεπικοινωνιακού συστήματος, πράγμα για το οποίο η διοργανώτρια εταιρία δεν έχει ευθύνη, εφόσον θα πρόκειται για γεγονός που βρίσκεται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους.

Ο Διοργανωτής δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί από τη χρήση των δώρων του διαγωνισμού.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει συμμετοχές ενδιαφερόμενων στο διαγωνισμό, μεταξύ άλλων και σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα του Διοργανωτή ή/και τα ήθη και έθιμα γενικότερα κ.λ.π.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό, σημαίνει και την αυτόματη συναίνεση, έγκριση και εκχώρηση τυχόν πνευματικών δικαιωμάτων των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να δημοσιεύσει και να χρησιμοποιήσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμς και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων του διαγωνισμού εφόσον πρόκειται μόνο για διαφημιστικό σκοπό του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και των κανονισμών του παιχνιδιού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του Διοργανωτή. Επίσης, η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνιστά και ανεπιφύλακτη αποδοχή της απόλυτης εξουσίας του Διοργανωτή να καθορίζει τα αποτελέσματα και να εξάγει τους νικητές. Οι σχετικές αποφάσεις είναι οριστικές και δεν ανακαλούνται, ούτε αναθεωρούνται.

Κάθε τυχόν διαφορά που ήθελε ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό μεταξύ των παικτών που θα συμμετάσχουν αφενός και του Διοργανωτή αφετέρου και η οποία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τον διαγωνισμό ή έχει αυτήν ως αφορμή ή αιτία θα εκδικάζεται κατά το δίκαιο της Μάλτας και αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Μάλτας.

Τα στοιχεία κάθε χρήστη που θα ζητούνται δεν θα χρησιμοποιηθούν από ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον, παρά μόνο από την διοργανώτρια εταιρεία και τους εγκεκριμένους συνεργάτες της, για λόγους διαφημιστικούς, marketing και στατιστικούς.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, ενημέρωση, πρόσβαση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997. Μπορείτε να απευθύνεστε για να ασκήσετε τα παραπάνω δικαιώματά σας στο email [email protected] . Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα για εξαιρετικούς λόγους ή για λόγους ανωτέρας βίας να παρατείνει ή μειώσει τη χρονική διάρκεια του διαγωνισμού κατά την κρίση της.

Comments are closed.