🌱 Σε μία δύσκολη εποχή, η ανάγκη για δράση πολλές φορές κρίνεται αναγκαία.
Δράση στο πως θα δημιουργήσουμε κάτι όμορφο, μέσα από τη συνεργασία, την ενότητα, την ελευθερία και όχι με την προσκόλληση στα λάθη του παρελθόντος. Πως όμως να δημιουργήσουμε ομορφιά δίχως ανθρώπινη επαφή? Ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του θεραπευτικού αγγίγματος…

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 21/10 και ώρα 11:30 στο Anel Honey Park σ’ ένα μοναδικό workshop, το οποίο συνδυάζει δύο από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους χαλάρωσης και θεραπείας, το Thai Massage και την Ρεφλεξολογία, τεχνικές οι οποίες χρησιμοποιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σ ολόκληρο τον κόσμο!

Για πρώτη φορά θα έχουμε την ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις δύο πολύτιμες θεραπευτικές τεχνικές σ’ ένα μόνο σεμινάριο, ανακαλύπτοντας τα αμέτρητα οφέλη που έχουν για τον κάθε οργανισμό. Η πρακτική μεταξύ μας, θα είναι το κύριο μέρος του σεμιναρίου, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα τις τεχνικές αυτές και θα μας δώσει μία βάση για να τις χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή, πάνω στ’ αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμη και στον ίδιο μας τον εαυτό!

Επιπλέον, στο διάστημα που θα μεσολαβήσει ανάμεσα στις δύο πρακτικές, θα έχουμε την ευκαιρία για χαλάρωση στο πρώτο Σπίτι Μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα, ακούγοντας τον βόμβο των μελισσών, εισπνέοντας μυρωδιές απευθείας από την κυψέλη. Μια πρωτότυπη και πολλά υποσχόμενη θεραπεία, βασισμένη πάνω στον μαγικό κόσμο των μελισσών!

Το Workshop απευθύνεται σ’ όλους, χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία στην μάλαξη. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι η καλή διάθεση και η πρόθεση για αληθινή συνεργασία.

📌 Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα έχετε την δυνατότητα:
👣 Να μάθετε τις βασικές αρχές της Ρεφλεξολογίας
👥 Να εξασκηθείτε στην εφαρμογή τεχνικών Ρεφλεξολογίας
🧘 Να εξοικειωθείτε με τις τεχνικές του Ταϊλανδέζικου μασάζ
🐝 Να ανακαλύψετε τη χαλαρωτική εμπειρία της Μελισσοθεραπείας

🔹Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη θεραπευτική και χαλαρωτική πλευρά του εαυτού σας!🙏

👉 Εισηγητές: Γιώργος Γραμμένος, Στέργιος Καϊσάς

Τιμή γνωριμίας: 15€

Anel Honey Park
17ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών
τ.κ. 57 001, Νέο Ρύσιο
τηλ.2392 072786
Comments are closed.