Ο χώρος μας είναι καταχωρημένος στον χάρτη της Google, επομένως μπορείτε να πατήσετε εδώ για οδηγίες πλοήγησης. Το πάρκο μας βρίσκεται στον παράδρομο της Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, κοντά στο χωριό του Νέου Ρυσίου, στον Δήμο Θέρμης του Νομού Θεσσαλονίκης.

Με αυτοκίνητο

Από Θεσσαλονίκη: Ακολουθώ το δρόμο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Παίρνω την έξοδο για την αερογέφυρα του Ν. Ρυσίου (μετά από την αερογέφυρα της Θέρμης) και στρίβω όοοολο δεξιά για να βγω στον παράδρομο της Θεσσαλονίκης-Μουδανιών. Το πάρκο βρίσκεται μετά τα έπιπλα Τσιμαχίδης, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Πατήστε εδώ για οδηγίες πλοήγησης από Θεσσαλονίκη.

Με λεωφορείο

Από Θεσσαλονίκη: Παίρνω το Νο 2, 3 ή το 8 και φτάνω στον τερματικό σταθμό λεωφορείων «ΙΚΕΑ». Από το σταθμό παίρνω το Νο 87 (Προσοχή! Ρωτήστε τον οδηγό αν περνάει από την αερογέφυρα του Ν. Ρυσίου). Κατεβαίνω στη στάση Γέφυρα Ν. Ρυσίου. Απέναντι από τη στάση θα δείτε μία ταμπέλα ANEL Μελισσοκομικά εφόδια, ακολουθήστε την και θα βρεθείτε στο χώρο μας! Η απόσταση από τη στάση μέχρι το πάρκο είναι περίπου 2 km.
Κατεβάστε από εδώ τον χάρτη με τις οδηγίες.

honey-map

Comments are closed.