Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, από τις 11:30 έως και τις 15:30, στο μελισσοκομικό πάρκο Anel Honey Park, θα γίνει παρουσίαση συνδυασμού γιόγκα, ήχου και μελισσών
Ελάτε να ζήσετε ένα ταξίδι παράδοσης, έμπνευσης, εκπαίδευσης και εμπειριών μέσα από τον κόσμο της μέλισσας. Ειδικότερα, στον όμορφο καταπράσινο κήπο του μελισσοκομικού πάρκου Anel Honey Park, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με εισαγωγή στον κόσμο τον μελισσών. Θα περιηγηθείτε με το εξειδικευμένο προσωπικό και θα δοκιμάσετε τα προϊόντα της μέλισσας που θα σας ταξιδέψουν σε χρώματα, αρώματα και γεύσεις της ελληνικής γης.
Θα υπάρχει διάλειμμα για τσάι και στη συνέχεια πρακτική γιόγκα, συνοδευόμενη από live ambient Music. Η μουσική θα ακολουθεί τη ροή της πρακτικής με τις ανάλογες αυξομειώσεις της έντασης και των δονήσεων. Θα λειτουργήσει σαν άγκυρα, που θα σας επιτρέψει να αφήσετε τα κοσμικά και να μπείτε πιο ασφαλείς σε ένα πνευματικό μονοπάτι κατά τη διάρκεια της χαλάρωσης.
Αφού ολοκληρώσετε την πρακτική σας και χαλαρώσετε κάθε σημείο σας, θα συνεχίσετε να εμβαθύνετε εσωτερικά με την apitherapy – μελισσοθεραπεία. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο σπίτι της μελισσοθεραπείας και θα νιώσετε την ευεξία που σας χαρίζεται ακούγοντας το βόμβο των μελισσών και εισπνέοντας μυρωδιές, όπως αυτές που αναδύονται απευθείας από την κυψέλη. Μια καινοτόμα υπηρεσία που θα σας παρέχει το Anel Honey Park, με την κατάλληλη τεχνολογία και τεχνογνωσία για να προσπαθήσετε για λίγο να μπείτε στην ψυχοσύνθεση της μέλισσας.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για την συμμετοχή απαιτείται κράτηση θέσης στο τηλ.2392 072 786
Διάρκεια 4 ώρες.
Η πρακτική γιόγκα είναι κατάλληλη για όλα τα επίπεδα.
Κόστος συμμετοχής 25€.
Έκπτωση 20% σε ανέργους, φοιτητές.
Anel Honey Park
17ο χλμ Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών
τ.κ. 57 001, Νέο Ρύσιο
τηλ.2392 072786
Comments are closed.