Εισηγητής

Ευρώπη-Σοφία Δαλαμπίρα1

Μαρία Στικούδη2

Ειδίκευση εισηγητή

1 Γεωπόνος, Υποψήφια διδάκτωρ Αγροτικής-Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ΜΔΕ Βοτανικής, Εκπαιδεύτρια ΕΟΠΠΕΠ

2 Food blogger, με ειδίκευση στην μαγειρική με αρωματικά Ελληνικά φυτά

Ημερομηνία

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ώρα

09.00-15.00

Χώρος

Anel Honey Park

Κόστος

15

Σε ποιους απευθύνετε

  • Σε όσους θέλουν να βάλουν τα προϊόντα της μέλισσας στην ζωή τους και δεν ξέρουν πως
  • Στους ερασιτέχνες και επαγγελματίες μελισσοκόμους που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους στους πελάτες τους αλλά δεν ξέρουν πως
  • Γονείς και εκπαιδευτικούς που θέλουν να προωθήσουν την υγιεινή διατροφή στους μαθητές και τα παιδιά

Σκοπός

Ελληνική κουζίνα με αρωματικά φυτά και προϊόντα από την κυψέλη.

Θέματα

Έχετε μαγειρέψει ποτέ με τσάι του βουνού και μέλι; Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνετε

  • Τις βασικές αρχές χειρισμού των πρώτων «αρωματικών και μελισσοτροφικών» υλικών
  • Την διατροφική αξία των μελισσοκομικών προϊόντων

Στο τέλος θα γευτούμε όλοι μαζί αυτά που δημιουργήσαμε!

Παραγγείλτε το αγαπημένο σας βιβλίο για τα προϊόντα της μέλισσας ή την μελισσοκομεία στο e-shop της ANEL!

12 13

Comments are closed.