Η καινοτόμα ιδέα του πάρκου μας κίνησε το ενδιαφέρον δημοσιογράφων Σκανδιναβικών χωρών και άρχισαν…τα αφιερώματα! Σε ένα δισέλιδο άρθρο, περιγράφεται η εμπειρία στο πάρκο, οι δραστηριότητες που μπορούν να κάνουν οι επισκέπτες, αλλά κυρίως…η μελισσοθεραπεία! Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος -είναι ο πρώτος και μοναδικός μέχρι τώρα χώρος μελισσοθεραπείας στην Ελλάδα- τονίζεται ιδιαιτέρως και αποκαλύπτεται η σημαντική δράση του! Τα σπιτάκια μελισσοθεραπείας του πάρκου μας έχουν εντυπωσιάσει πραγματικά το κοινό και απευθύνονται σε όλους! Παράλληλα με την επίσκεψη τους μπορούν να δοκιμάσουν τα διάφορα προϊόντα μέλισσας που έχουν ευεργετικές ιδιότητες.Ο βόμβος και η μυρωδιά της μέλισσας μας βοηθά να χαλαρώσουμε, σε περιπτώσεις στρές, άγχους και αϋπνίας.

Παρακάτω η δημοσίευση σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μελισσοκομίας στις χώρες αυτές.

Άρθρο για την μελισσοθεραπεία στο Danmarks Biavlerforening

Τι είναι τα σπιτάκια μελισσοθεραπείας;

Στον χώρο μας λειτουργούν ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια «μελισσοθεραπείας» (απόλυτα ασφαλή). Είναι τα πρώτα και μοναδικά στην Ελλάδα! Μέσα σε αυτούς ο επισκέπτης μπορεί να:

  • Θαυμάσει τις μέλισσες σε κυψέλες παρακολούθησης να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες.
  • Ξαπλώσουν και να χαλαρώσουν στα «κρεβάτια μελισσοθεραπείας».
  • Ηρεμήσουν ακούγοντας τον βόμβο των μελισσιών.
  • Αναπνεύσουν τον αέρα της κυψέλης με ειδικές μάσκες (μυρίζεις το μέλι, κερί, πρόπολη).
  • Απολαύσουν μίγματα βοτάνων για την βελτίωση υγείας και την ευεξία.

Κλείστε τώρα εδώ ένα πλήρες πρόγραμμα-επίσκεψη στο σπιτάκι και γνωρίστε την μελισσοθεραπεία στο anel honey park! Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μία ώρα «διαλογισμού» στο σπιτάκι, χαλαρώνοντας από την καθημερινότητα, ενώ τα παιδιά απασχολούνται σε δραστηριότητες του χώρου μας!

Comments are closed.